Eiendoms­advokatene Line Ravlo-Losvik og Andreas Mello-Kildal til DLA Piper

Melder overgang fra henholdsvis Selmer og Wikborg Rein. 

Fredag, 26. april 2019 - 9:26

Line Ravlo-Losvik er tiltenkt en nøkkelrolle i videre utvikling av den lokale, nordiske og internasjonale eiendomssatsningen til DLA Piper. Hun har tidligere ledet eiendomsavdelingen i Wikborg Rein, og de siste årene har hun vært en av flere profilerte partnere innen fagområdet i advokatfirmaet Selmer, skeriver DLA Piper i en pressemelding. 

- Jeg gleder meg til å bli en del av et av de største internasjonale advokatfirmaene, som også har en enormt sterk “standing” i de internasjonale markedene. DLA Piper har blitt kåret til verdens beste advokatfirma innenfor eiendom, og den kompetansen og erfaringen som ligger til grunn for det, er jeg glad for å bli en del av, sier Line Ravlo-Losvik.

Andreas Mello-Kildal melder overgang  fra Wikborg Rein. Mello-Kildal har betydelig erfaring med eiendomstransaksjoner, restruktureringer og forhandlinger av leiekontrakter, samt god kunnskap om skatte- og avgiftsrelaterte forhold tilknyttet næringseiendom. Han har tidligere jobbet som advokat i DLA Piper og ser frem til gjensynet med sin gamle arbeidsgiver, skriver de. 

- Jeg startet karrieren min  i DLA Piper som student, og har også jobbet som advokat her tidligere – så nå er sirkelen sluttet.  DLA Pipers miks av internasjonal forankring og lokal kompetanse har et enormt potensial. Når muligheten bød seg til å igjen bli en del av det gode fagmiljøet i DLA Piper, samtidig som at jeg får jobbe med Line som jeg kjenner fra Wikborg Rein, var dette noe jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Mello-Kildal.                                                                           

Ledige stillinger:

LOGO ESA
EFTA Surveillance Authority, Brussels
Søknadsfrist: 
01.06.2020
LOGO Fylkesmannen i Troms/Finnmark
Fylkesmannen i Troms og Finnmark
Søknadsfrist: 
01.06.2020
LOGO CREO
CREO Forbundet for kunst og kultur
Søknadsfrist: 
03.06.2020
LOGO Asker og Bærum tingrett
Asker og Bærum tingrett
Søknadsfrist: 
03.06.2020
LOGO LO Norge
LO Norge, juridisk avdeling
Søknadsfrist: 
05.06.2020
LOGO Eidsvoll kommune
Eidsvoll kommune, FAMILIENS HUS
Søknadsfrist: 
12.06.2020
LOGO GIEK
Garantiinstituttet for eksportkreditt
Søknadsfrist: 
14.06.2020
LOGO Økokrim
Økokrim, Skatteteamet (Oslo)
Søknadsfrist: 
15.06.2020
LOGO Østgård
Advokatfirmaet Østgård DA, Tromsø
Søknadsfrist: 
01.07.2020