Eiendoms­advokatene Line Ravlo-Losvik og Andreas Mello-Kildal til DLA Piper

Melder overgang fra henholdsvis Selmer og Wikborg Rein. 

Fredag, 26. april 2019 - 9:26

Line Ravlo-Losvik er tiltenkt en nøkkelrolle i videre utvikling av den lokale, nordiske og internasjonale eiendomssatsningen til DLA Piper. Hun har tidligere ledet eiendomsavdelingen i Wikborg Rein, og de siste årene har hun vært en av flere profilerte partnere innen fagområdet i advokatfirmaet Selmer, skeriver DLA Piper i en pressemelding. 

- Jeg gleder meg til å bli en del av et av de største internasjonale advokatfirmaene, som også har en enormt sterk “standing” i de internasjonale markedene. DLA Piper har blitt kåret til verdens beste advokatfirma innenfor eiendom, og den kompetansen og erfaringen som ligger til grunn for det, er jeg glad for å bli en del av, sier Line Ravlo-Losvik.

Andreas Mello-Kildal melder overgang  fra Wikborg Rein. Mello-Kildal har betydelig erfaring med eiendomstransaksjoner, restruktureringer og forhandlinger av leiekontrakter, samt god kunnskap om skatte- og avgiftsrelaterte forhold tilknyttet næringseiendom. Han har tidligere jobbet som advokat i DLA Piper og ser frem til gjensynet med sin gamle arbeidsgiver, skriver de. 

- Jeg startet karrieren min  i DLA Piper som student, og har også jobbet som advokat her tidligere – så nå er sirkelen sluttet.  DLA Pipers miks av internasjonal forankring og lokal kompetanse har et enormt potensial. Når muligheten bød seg til å igjen bli en del av det gode fagmiljøet i DLA Piper, samtidig som at jeg får jobbe med Line som jeg kjenner fra Wikborg Rein, var dette noe jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Mello-Kildal.                                                                           

Ledige stillinger:

LOGO Codex
Codex Advokat Oslo AS
Søknadsfrist: 
01.08.2019
LOGO IKA Møre og Romsdal
IKA Møre og Romsdal, Ålesund
Søknadsfrist: 
04.08.2019
LOGO Helsetilsynet
Statens helsetilsyn
Søknadsfrist: 
04.08.2019
LOGO Fylkesmannen i Innlandet
Fylkesmannen i Innlandet, Lillehammer
Søknadsfrist: 
08.08.2019
LOGO Universitetet i Bergen
Universtietet i Bergen
Søknadsfrist: 
15.08.2019
LOGO Regjeringsadvokaten
Regjeringsadvokaten
Søknadsfrist: 
16.08.2019
LOGO Stavanger kommune
Stavanger kommune, Strategi og styring: Innkjøp
Søknadsfrist: 
25.08.2019
LOGO Bufetat
Bufetat, Lillestrøm
Søknadsfrist: 
31.08.2019
LOGO Sivilombudsmannen
Stortinget
Søknadsfrist: 
01.10.2019