Sverre Bromander stiller ikke til gjenvalg som leder for Politijuristene (Foto: Thomas Haugersveen)

Går av som leder for Politijuristene

Har gitt beskjed om at han ikke tar gjenvalg.

Onsdag, 10. oktober 2018 - 16:59

Sverre Bromander stiller ikke til gjenvalg som leder for Politijuristene når nytt styre skal velges under Politijuristenes årsmøte 15. - 16. november. 

Bromander har sittet som leder i over seks år. Han ble konstituert som  leder i mai  2012 og formelt valgt i november samme år. 

– Det er både rart og vemodig. Jeg har orientert valgkomiteen om at jeg ikke ønsker å stille til gjenvalg som leder. Jeg, sammen med familien, har landet på at jeg ikke tar gjenvalg. Selv om det er en beslutning som er veldig tung å ta. Det har vært noen helt fantastiske år. En tid hvor jeg har lært urolig mye, og jeg har møtt utrolig mange fine mennesker. Dette en tid jeg vil savne veldig, og se tilbake på med glede, sier Bromander i en kommentar til Juristen. 

Den avtroppende lederen sier han er stolt over utviklingen i Politijuristene og arbeidet som er gjort.

– Jeg er veldig stolt over det arbeidet vi har gjort og den organisasjonen vi nå kan overlevere videre. Til alle jeg har møtt som leder for Politijuristene, og særlig til Politijuristenes tillitsvalgte, vil jeg si tusen takk for det gode samarbeidet i denne helt fantastiske tiden, som har vært den desidert mest spennende, lærerike og givende tiden i min yrkeskarriere. Politijuristene har så mange dyktige tillitsvalgte som jeg er stolt over å ha fått samarbeide med.

Selv om han går av som leder for Politijuristene, fortsetter han som leder av Juristforbundet - Stat, et verv han nylig ble gjenvalgt til.

– Hvilke planer har du nå?

– I første omgang vil jeg fokusere på at jeg akkurat er gjenvalgt som leder for Juristforbundet - Stat. Som jo også er et heltidsverv. Så får vi se hva fremtiden bringer, sier Bromander.

Ledige stillinger:

Kristiansand kommune
Søknadsfrist: 
22.05.2022
FEE-Påtale finans og spesiallov, Oslo politidistrikt
Søknadsfrist: 
27.05.2022
Universitetet Stavanger
Søknadsfrist: 
29.05.2022
OsloMet - storbyuniversitetet
Søknadsfrist: 
12.06.2022