Torbjørn Buer (Foto: Ole-Martin Gangnes)
Torbjørn Buer (Foto: Ole-Martin Gangnes)

JUS tilbyr abonnement på digitale kurs

Knytter til seg kurskundene med abonnementer og stor utvidelse av digitaltilbudet.

Torsdag, 18. juni 2020 - 7:10

Da Juristen i april snakket med Torbjørn Buer, direktør for Juristenes Utdanningssenter (JUS), fortalte han om et kurs- og utdanningssenter i sterk omstilling. JUS har vært hardt rammet av smitteverntiltakene mot koronapandemien og har måttet finne nye digitale løsninger for jurister med behov for etterutdanning og kompetansepåfyll.

– Vårt formål er å øke kompetansen til jurister og advokater i hele bredden av alle juridiske fag og i rollen som advokat og jurist. Det er dette vi lever for og av, og vi samler mennesker over hele landet til faglig oppdatering og utvikling. Vi ønsker å kunne tilby en like god faglig portefølje digitalt for 2020, sa Buer den gang.

I juni er denne satsingen i JUS kommet flere steg videre: utdanningssenteret tilbyr nå digital-abonnement på sin portefølje av juridiske kurs. Her kan man få tilgang til en «bank» av ulike kurs eller melde seg på direkteavspilling/livestream-sendingene av høstens årlige oppdateringskurs. I løpet av våren er det mer enn 50 e-kurs i porteføljen.

Filmstudio

JUS skriver at de håper dette kan «imøtekomme behovet og tilgangen til etterutdanning og kompetanseutvikling, i et svært spesielt år.»

«Du kan ta e-kurs fra JUS når og hvor det passer deg, flere ganger om du vil. Du kan spole tilbake og se om igjen, repetere og lære. Kursene har læringsmål og du kan teste deg selv etter endt kurs», skriver JUS.

I fjor åpnet JUS sitt eget kurs og konferanselokale, JUSLab, som ligger i gården ved siden av Juristens Hus. Kurslokalene, som etter planen ha vært full av folk og faglig diskusjoner, er denne våren blitt innredet til et film- og opptaksstudio for produksjon av e-kurs.

Torbjørn Buer håper likevel på økte muligheter for fysiske møter til høsten.

– Vi følger nøye med på helsemyndighetenes anbefalinger og håper av flere grunner at det er mulig å møtes til faglig berikelse og sosial interaksjon til høsten, sa han tidligere i vår.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for jevnlige oppdateringer.

Emneord: 

Ledige stillinger:

LOGO Sivil Klareringsmyndighet
Sivil klareringsmyndighet
Søknadsfrist: 
20.09.2020
LOGO Gulating lagmannsrett
Gulating lagmannsrett
Søknadsfrist: 
21.09.2020
LOGO NVE
NVE, Juridisk seksjon
Søknadsfrist: 
21.09.2020
LOGO UNE
UNE Utlendingsnemnda
Søknadsfrist: 
21.09.2020
LOGO Justervesenet
Justervesenet
Søknadsfrist: 
28.09.2020
LOGO Boligbyggelaget NOBL
Boligbyggelaget NOBL
Søknadsfrist: 
30.09.2020
LOGO Br sund
Søknadsfrist: 
07.10.2020