Cathrine Moksness

Gate­juristens grunnlegger gir seg

– Etter over 15 år med intensivt, viktig og inspirerende arbeid, skal jeg nå se meg om etter nye oppgaver, skriver Cathrine Moksness.

Fredag, 14. februar 2020 - 9:48

Det er på Facebook Cathrine Moksness, Gatejuristens mor og leder av Gatejuristen i Oslo, deler nyheten om at hun gir seg i organisasjonen hun har vært helt sentral i å bygge opp. 

Ideen til Gatejuristen ble unnfanget da Moksness som jusstudent jobbet som ekstravakt på «Sprøytebussen».

«Det har vært en fantastisk reise hvor vi hele tiden har vært i endring og utvikling, og jeg er skikkelig stolt av hva vi har fått til sammen», skriver hun. 

Gjennom årene har det blitt utviklet og spredd en frivillighetsmodell som brukes i Gatejuristen, Satellittene, Barnas Jurist, Gatas Økonom og Ung Økonomi. 

– Søker nye utfordringer

«Takket være enestående innsats fra frivillige, støttespillere og ikke minst de ansatte, har vi klart å gjøre det umulige mulig - vi har nådd ut med gratis hjelp av høy kvalitet innen jus og økonomi, til klienter som er vant til å møte stengte dører og døve ører», skriver hun. 

Hun takker i innlegget alle de frivillige og alle de som har bidratt økonomisk og på andre måter. 

«Etter over 15 år som leder av Gatejuristen i Oslo ønsker jeg å søke nye utfordringer, og har sagt opp min stilling. Jeg ønsker Kirkens Bymisjon lykke til med ny retning for Gatejuristen fremover. Gatejuristen vil alltid være i mitt hjerte: en gang gatejurist, alltid gatejurist», skriver hun. 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for jevnlige oppdateringer.

Emneord: 

Ledige stillinger:

Rådmannens stab
Søknadsfrist: 
15.06.2021
NORDEM
Søknadsfrist: 
16.06.2021
Kirkens Bymisjon
Søknadsfrist: 
17.06.2021
Juridiske tjenester, Helse Sør-Øst RHF
Søknadsfrist: 
20.06.2021
Oslo kommune, Kommunerevisjonen
Søknadsfrist: 
20.06.2021
The EFTA Surveillance Authority (ESA)
Søknadsfrist: 
31.08.2021