Juridisk rådgiver/ advokatfullmektig

Arbeidsgiver: Norsk Lektorlag
Stillingstittel: Juridisk rådgiver/advokatfullmektig
Ansettelsesform: Fast
Søknadsfrist: snarest

Søknadsfrist

Norsk Lektorlag er en arbeidstakerorganisasjon med nesten 8500 medlemmer, mange i videregående skole. Vi arbeider for kvalitet i skolen og er en aktiv aktør i samfunnsdebatten om utdanningspolitiske spørsmål. Norsk Lektorlag er partipolitisk uavhengig, ble etablert i 1997 og er med i hovedorganisasjonen Akademikerne.

Vi har ledig fast stilling som juridisk rådgiver/advokatfullmektig til vårt juridiske kontor. Stillingen har varierte arbeidsoppgaver i et lite, men godt juridisk arbeidsmiljø.

Du vil være med på å yte rådgivning og juridisk bistand til Lektorlagets medlemmer og tillitsvalgte i arbeidsrettslige spørsmål. Du vil også delta i gjennomføring av tillitsvalgtskolering på alle nivå, skrive nettartikler og jobbe med konfliktberedskap.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Juridisk embetseksamen eller master i rettsvitenskap.
  • 2-5 års erfaring, fortrinnsvis arbeidsrettslig eller med avtalerett/ yrkesskade/ trygderett.
  • Erfaring fra å jobbe med arbeidslivsspørsmål og/ eller forhandlinger vil bli vektlagt.
  • Faglig styrke og personlig egnethet vil vektlegges.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Du må regne med noe reisevirksomhet.

Vi søker deg som liker å jobbe innenfor flere fagområder i et tverrfaglig miljø. Du må ha motivasjon og evne til å sette deg inn i ulike problemstillinger raskt. Serviceinnstilling, gode samarbeidsevner, stor arbeidskapasitet og et ønske om å bidra til et positivt arbeidsmiljø vil også vektlegges. 

Du vil bli en del av sekretariatet med 15 personer. Vårt kontor holder til i Oslo sentrum. Vi har et arbeidsmiljø preget av dedikerte medarbeidere, uhøytidelighet og latter. Det er høyt tempo og godt klima for meningsutvekslinger. Vi har fleksibel arbeidstid, kantineordning og konkurransedyktig lønn.

Søknad med CV sendes elektronisk snarest til post@norsklektorlag.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til advokat Else Leona McClimans på telefon 93487199 eller e-post emc@norsklektorlag.no.