Fagkonsulent med juridisk kompetanse

DNB Livsforsikring AS

Søknadsfrist

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital. Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring. 

Fagkonsulent med juridisk kompetanse 

Kundeoppgjør er en seksjon i DNB Liv og Pensjon som har ansvar for oppgjør av alle livs- og pensjonsforsikringsproduktene.

Personskade er en del av seksjon Kundeoppgjør og har ansvar for all personskadebehandling i DNB. Vi tilbyr en rekke ulike forsikringer til arbeidsgivere. Blant annet yrkesskadeforsikring, fritidsskadeforsikring og forsikring for uførhet og dødsfall. Personskade består i dag av 26 engasjerte og dyktige medarbeidere med sammensatt kompetanse. Deriblant både juridisk, helsefaglig og økonomisk kompetanse. Vår visjon er å skape gode kundeopplevelser og trygghet både for våre bedriftskunder og deres ansatte når en hendelse har oppstått. Vi setter alltid kunden i fokus og jobber etter filosofien om at involverte medarbeidere gir et godt arbeidsmiljø.

Om rollen og arbeidsoppgavene 

Vi søker en fag- eller seniorkonsulent i teamet som behandler oppgjør i forbindelse med yrkesskader og fritidsulykker. Du vil få ansvar for egen portefølje og ha utstrakt kontakt med personer som søker erstatning samt advokater som representerer disse. Du skal sikre at kundene får riktig oppgjør ved å kombinere juridisk, helsefaglig og økonomisk kompetanse hvor vi med din bakgrunn søker særlig juridisk tyngde. Erstatningsrett og personskaderett er et dynamisk rettsområde med omfattende praksis både fra domstolene og Finansklagenemda. Forhandlinger og minnelige avtaler er også en sentral del av arbeidshverdagen.  

Hvem er du? 

Vi ser etter deg med juridisk utdannelse og erfaring innen erstatningsrett. Det er en fordel om du også har kunnskap om eller erfaring med saksbehandling og/eller porteføljehåndtering. Økonomisk forståelse er også en fordel.

Som person er du nysgjerrig, positiv og løsningsorientert. Du kommuniserer godt både muntlig og skriftlig og innehar god digital kompetanse. I tillegg er du analytisk, strukturert, selvstendig og beslutningsdyktig. Du trives å jobbe i team og er opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø.

Dette er en meget spennende stilling med store utviklingsmuligheter både faglig og personlig. 

Hos oss har du mulighet for påvirkning av egen arbeidshverdag og videreutvikling av vårt område. Vi tilbyr gode forsikrings- og pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser.

Vi ser frem til å høre fra deg. 

For nærmere opplysninger om stillingen ta gjerne kontakt med teamleder Grethe Leinhardt på e-post: Grethe.Leinhardt@dnb.no.

Arbeidssted: Trondheim
Søknadsfrist: 23.11.2023

SØK HER!

Aktuelle søkere innkalles fortløpende til intervju.

I søknadsprosessen trenger du kun å laste opp din CV og svare kort på noen stillingsrelaterte spørsmål. Søknadsbrev er ikke et krav, men du kan selvfølgelig laste det opp som et vedlegg om du ønsker.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. 

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.