Skal kåre årets tillitsvalgte jurist

Juristforbundet ønsker nominasjoner til prisen

«Hver dag, året rundt står Juristforbundets tillitsvalgte på for medlemmenes interesser og rettigheter, i tøffe omstillinger, lønnsforhandlinger og krevende konflikter på arbeidsplassen. Denne innsatsen ønsker vi å hedre med å kåre årets tillitsvalgt», skriver Juristforbundet i forbindelse med at årets tillitsvalgt skal kåres.

Vinner av prisen presenteres under Juristkongressen 19. november - og Juristforbundet oppfordrer nå til å sende inn nominasjoner.

– Må være glad i mennesker

Tidligere vinnere av prisen er Benedikte Rørvik Nilsen (Tromsø kommune) og Stein-Arne Hammersland (NAV).

Stein-Arne Hammersland ble årets tillitsvalgt i 2018 (Foto: Tore Letvik)

 – Det er viktig at folk melder seg som tillitsvalgt for å gjøre en forskjell på de arbeidsplassene det gjelder. Man får mye kompetanseheving gjennom å være tillitsvalgt. Det er rett og slett veldig oppbyggelig og interessant, sa Benedikte Rørvik Nilsen da hun fikk prisen i 2016.

– Man er vel drevet av både lyst og kall. Man må være glad i mennesker og ha evne til å lytte og ta ting innover seg. Det er viktig å møte medlemmene og stille opp overalt, sa Hammersland om tillitsvalgtrollen i et intervju med Juristen da han fikk prisen i 2018.

Ifølge Juristforbundet skal prisvinneren være en tillitsvalgt som har vist engasjement, dyktighet og profesjonalitet og som er en ressurs for medlemmene.

Les mer om prisen her