Håvard Holm og Katrine Bratteberg (Foto: Thomas Haugersveen)

– Fortsatt aktiv og viktig støtte­spiller for medlemmene

Juristforbundets president og visepresident understreker at forbundet er operativt i disse koronatider – med både advokatkontor og medlemsservice.

Fredag, 20. mars 2020 - 9:01

Juristforbundets president Håvard Holm, og forbundets visepresident Katrine Bratteberg, skriver på Juristforbundets nettside at forbundet skal være en aktiv og viktig støttespiller for medlemmene - selv om alle arrangementer er avlyst ut mai og mye arbeid skjer på ulike hjemmekontor.

«Vi må regne med at mange medlemmer i forbundet er eller vil bli smittet, syke eller satt i karantene. Mange står også i fare for permittering og reduserte inntekter. Samtidig råder det stor usikkerhet om hvor kraftig pandemien vil utvikle seg og hvor lenge den vil vare», skriver de.

Håvard Holm og Katrine Bratteberg understreker at Juristforbundets medlemsservice, forsikringskontor og karrieretelefon er operativt og at forbundets advokatkontor gir bistand og råd.

Krisepakken

De skriver også at de er glade for krisepakken Stortinget har vedtatt.

«Vi er svært glade for at disse ordningene kom, selv om vi frykter at ikke alle får dekket alle tap som følge av tiltakene mot Korona-smitte.»

«Dersom enkelte medlemmer opplever at de ikke får de rettighetene som Stortinget med dette har vedtatt, hører sekretariatet gjerne fra dere», skriver de.

Les hele innlegget her

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for jevnlige oppdateringer.

Emneord: 

Ledige stillinger:

LOGO Gulating lagmannsrett
Gulating lagmannsrett
Søknadsfrist: 
21.09.2020
LOGO NVE
NVE, Juridisk seksjon
Søknadsfrist: 
21.09.2020
LOGO UNE
UNE Utlendingsnemnda
Søknadsfrist: 
21.09.2020
LOGO Justervesenet
Justervesenet
Søknadsfrist: 
28.09.2020
LOGO Boligbyggelaget NOBL
Boligbyggelaget NOBL
Søknadsfrist: 
30.09.2020
LOGO Br sund
Søknadsfrist: 
07.10.2020