Legal Counsel

Søknadsfrist: 
10.05.2021
Vi ser etter en proaktiv, pragmatisk og serviceinnstilt juridisk rådgiver med gode juridiske ferdigheter som skal bli en del av Fortums juridiske team i Oslo. Som juridisk rådgiver for Fortum Consumer Solutions vil du samarbeide tett med enhetens forretningsteam, og gi råd innenfor et bredt spekter av juridiske spørsmål knyttet til kontraktsrett, personvern, salg og markedsføring av elektrisitet og relaterte tjenester, samt utvikling av nye digitale tjenester, og alt dette medfører av juridiske problemstillinger.

Legal Counsel

Fortum

Du vil jobbe i nært samarbeid med Fortums internasjonale juridiske team, som er representert i Norge, Finland, Sverige og Polen. I din rolle vil du rapportere til juridisk sjef for Fortum Consumer Solutions. Du vil ha base ved selskapets kontor i Oslo.

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver

  • Yte juridisk bistand og samtidig heve den interne kompetansen primært innenfor områder som forbrukerrett, markedsføringsrett, regulering av elektrisitetsmarkedet og personvern, i tillegg til IT-rettslige problemstillinger.
  • Arbeide i nært samarbeid med Fortums personvernteam for å sikre implementering av Fortums personvernprogram og generell GDPR-complience.
  • Utarbeidelse og forhandling av teknologilisenser og digitale tjenesteavtaler, relaterte sluttbrukervilkår samt anskaffelsesavtaler.
  • Støtte generelle prosesser for eierstyring og selskapsledelse i Fortum Norge.

KOMPETANSE

Utdanning og erfaring

Du har en mastergrad i rettsvitenskap med normalt gode karakterer, og helst 2 til 3 års relevant arbeidserfaring i et advokatfirma og/eller som intern rådgiver i et internasjonalt miljø. Nyutdannede kandidater kan også søke. Du snakker flytende norsk og engelsk.

Du er forretningsorientert og i stand til å gi praktisk og løsningsorientert juridisk rådgivning. Som en strukturert og planmessig arbeidende person kan du prioritere oppgavene dine og være god på å ha fokus på tidsfrister. Du har gode kommunikasjonsevner og er en lagspiller.

Vi kan tilby

Som del av Fortums Consumer Solutions Legal-team vil du kunne jobbe i en selvstendig og utfordrende rolle og få mulighet til å utvikle deg som juridisk fagperson i digitaliserings- og energisektorens omstillingkultur. Du vil jobbe tett knyttet mot så vel det juridiske- som de forretningsansvarlige miljøene i Fortums internasjonale organisasjon, og dermed bli en del av en virksomhet som tilpasser seg de globale megatrendene for klimaendringer, ressurseffektivitet og urbanisering. Dersom du ikke har advokatbevilling, kan det være aktuelt å bli autorisert som fullmektig.

Dersom du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Stein Holmsen (telefon 907 57 567) i Hartmark Executive Search.

For å søke må du legge ved engelsk søknad og CV, samt vitnemål, innen 10.5.2021.

Søk her

OM SELSKAPET

Fortum er et europeisk energiselskap som gir sine kunder elektrisitet, gass, oppvarming og kjøling, i tillegg til smarte løsninger for å forbedre samfunnets ressurseffektivitet. Sammen med datterselskapet Uniper er Fortum den tredje største produsenten av CO2-fri elektrisitet i Europa. Med rundt 19 000 profesjonelle medarbeidere, crika 2,4 millioner kunder og aktiviteter i mer enn 40 land har man kompetansen og ressursene til å vokse og drive energiomstillingen fremover. Vi streber etter å gjøre inntrykk gjennom en kultur med åpent lederskap, nysgjerrighet og kontinuerlig forbedring.

Consumer Solutions er Fortums elektrisitets- og gassvirksomhet i Norden og Polen. Consumer Solutions ivaretar flere kjente merkevarer, som Fortum, Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Göta Energi, Kotimaan Energia og Fortum Charge &Drive. «Gjennom agile arbeidsmetoder, bærekraftsfokus og sterkt tverrfunksjonelt samarbeid streber vi etter å gi kundene våre tjenester og løsninger de ønsker og trenger.»

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Arbeids- og sosialdepartementet
Søknadsfrist: 
16.05.2021
Arbeids- og sosialdepartementet
Søknadsfrist: 
21.05.2021
FORSKERFORBUNDET
Søknadsfrist: 
21.05.2021
Ringerike, Asker og Bærum tingrett
Søknadsfrist: 
30.05.2021
Plan, næring og utvikling, Drangedal kommune
Søknadsfrist: 
30.05.2021
Justervesenet
Søknadsfrist: 
30.05.2021
NOREGS HØGSTERETT
Søknadsfrist: 
01.06.2021
Skatteetaten
Søknadsfrist: 
03.06.2021
EFTA Surveillance Authority (ESA)
Søknadsfrist: 
06.06.2021