Juridisk rådgiver

Søknadsfrist: 
02.02.2022
 
Om stillingen
Spennende og sentral stilling i nyopprettet avdeling
Juridisk rådgiver er seniorrådgiver i avdelingen for Studiekvalitet og akkreditering. Avdelingen er nyopprettet, og du får et bredt ansvar og stor mulighet til å påvirke BIs ambisiøse arbeid med kvalitet og akkreditering. Rollen er meget selvstendig med stor grad av frihet.

Arbeidsoppgavene er varierte med hovedvekt på juridisk rådgivning, utredninger/utarbeidelse av beslutningsgrunnlag, saksbehandling og lederstøtte innen avdelingens ansvarsområder. 
Søknadsfrist: 02 februar 2022

Juridisk rådgiver

STIFTELSEN HANDELSHØYSKOLEN BI

 

Arbeidsoppgaver

Som juridisk rådgiver vil du blant annet jobbe med; 

 • Rådgivning og utredning knyttet til regelverksforvaltning av relevante lovverk og offentlige forskrifter som universitet og høyskoleloven, forvaltningsloven, gradsforskriften, forskrift om opptak høyere utdanning, studietilsynsforskriften m.m.
 • Rådgiver på lovforarbeider, NOU og lovforslag  
 • Rådgiving og utredninger knyttet til regelverksforvaltning av interne reglementer og forskrifter, herunder forskrift for opptak, studier og eksamen (studieforskriften) og PhD
 • Juridisk rådgivning og kvalitetssikring av saksbehandling og enkeltvedtak innen studentforvaltning samt rådgiver knyttet til studiekontrakter 
 • Lede og/eller bistå utrednings- og utviklingsprosjekter
 • Koordinere og utarbeide høringssvar på ulike saker fra tilsynsenheter (datatilsynet, forliksråd, diskrimineringsråd m.m.)
 • Kvalitetssikring av GDPR lov opp mot policy og rutiner i avdelingen
 • Bistå i opplæring lovverk knyttet til saksbehandling, spesielt forvaltningsloven

Den riktige kandidaten har juridisk embetseksamen / master i rettsvitenskap. Arbeidserfaring og kunnskap om universitets- og høyskoleloven med tilhørende forskrifter, forvaltningsloven og kontraktsrett vil være sentralt. Meget god fremstillingsevne på både norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig er viktig. Det er en fordel om du har erfaring fra store komplekse organisasjoner hvor god samhandling er avgjørende for å lykkes.

Vi ser etter deg som er strukturert og nøyaktig. Du trives med å jobbe både selvstendig og prosjektbasert. Som person er du utadvendt med meget gode samarbeidsevner, fremstår trygg og inngir tillit. Du tar initiativ, finner gode løsninger og er sterk på gjennomføring. Du trives i en organisasjon med høy kompetanse og kommuniserer godt på alle nivåer.

Som juridisk rådgiver får du:

 • En meget spennende og sentral stilling i nyopprettet avdeling
 • Bredt ansvar og stor mulighet til å påvirke BIs ambisiøse arbeid med kvalitet og akkreditering
 • En selvstendig rolle med stor grad av frihet
 • Norges største og blant de største og beste handelshøyskolene i Europa – BI tilhører en elite av handelshøyskoler i verden som har de tre mest prestisjefulle internasjonale akkrediteringene EQUIS, AACSB og AMBA.
 • Et meget godt faglig og sosialt arbeidsmiljø, med hyggelige, engasjerte og kompetente kollegaer
 • Tilgang på videreutdanning og kompetansepåfyll.
 • En av landets beste pensjons- og forsikringsordninger
 • Det legges opp til en balanse mellom jobb og privatliv

Betingelsene er konkurransedyktige. 

Om dette er interessant for deg, er du velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Jefferson Wells: Øystein Dahl (905 68 285) eller Maria Loftheim (482 57 231). Registrer søknad og CV senest innen 2. februar på www.jeffersonwells.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Handelshøyskolen BI er rangert blant de største og beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer.

BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt.

BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø. Samfunnsoppdraget er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet.

Kvalitet i alle ledd er avgjørende for å lykkes. Som en av meget få høyskoler har BI de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene AACSB, EQUIS og AMBA.

Kontaktinformasjon

Øystein Dahl

+4790568285

oystein.Dahl@jeffersonwells.no

Maria Loftheim

+4748257231

Maria.Loftheim@jeffersonwells.no

 

SØK HER

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

FEE-Påtale finans og spesiallov, Oslo politidistrikt
Søknadsfrist: 
27.05.2022
Universitetet Stavanger
Søknadsfrist: 
29.05.2022
Erfaren jurist, økonom eller revisior, juridisk avdeling i Skattedirektoratet
Søknadsfrist: 
06.06.2022
OsloMet - storbyuniversitetet
Søknadsfrist: 
12.06.2022