Advokat/Juridisk rådgiver - vikar

NITO LOGO
Søknadsfrist: 
24.02.2019

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 89 000 medlemmer. Organisasjonen er en partipolitisk uavhengig og frittstående fagorganisasjon. Vi er 130 glade, kreative og innovative kolleger med god breddekompetanse, som sammen gjør oss til et sterkt faglig miljø. Vi er tilstede for medlemmene over hele landet, og har 16 avdelingskontorer i tillegg til hovedkontoret i Oslo.

Advokat/Juridisk rådgiver - vikar

NITO

I NITO er vi lidenskapelig opptatt av at våre medlemmer får optimale lønns- og arbeidsvilkår, faglig utvikling og at ingeniører og teknologer har en synlig og tydelig stemme i samfunnet. Fornøyde medlemmer er det beste vi vet og derfor blir vi motivert og begeistret av å strekke oss litt lenger. 

Om fagmiljøet
NITO har betydelig erfaring og ekspertise innen individuell og kollektiv arbeidsrett, og har et stort arbeidsrettslig miljø på 19 ansatte advokater. En av våre kolleger skal ha permisjon, og vi søker derfor etter en vikar i juridisk seksjon. Varigheten på vikariatet er ut 2019, med mulighet for forlengelse dersom forholdene ligger til rette for dette ved utgangen av året.

NITO tilbyr arbeidsrettslig bistand innen de fleste områder av arbeidslivet, og våre medlemmer er ansatt i alle typer virksomheter i både privat og offentlig sektor. Sakstilfanget er svært bredt, og NITO prioriterer spesielt henvendelser knyttet til omorganisering, nedbemanning, stillingsvernssaker, arbeidstid, forhandlinger, pengekrav, pensjon og tariffavtaler. Ansatte i juridisk seksjon deltar også i NITOs arbeid med utvikling av arbeidslivspolitikk og skriver fagartikler og høringssvar på arbeidslivsområdet.

Om stillingen
Ansvarsområder 
Stillingen innebærer i hovedsak individuell, arbeidsrettslig bistand til medlemmer og tillitsvalgte. Du skal fremme medlemmenes interesser i saker som oppstår i arbeidsforholdet og også bidra i undervisning og foredrag for tillitsvalgte og medlemmer. 
Arbeidsoppgavene er svært varierte, og reisevirksomhet  må påregnes.  

Ønskede kvalifikasjoner 
Vi søker advokat eller juridisk rådgiver med erfaring innen arbeidsrett. Det er nødvendig med gode engelskkunnskaper.  

Som advokat eller juridisk rådgiver hos NITO jobber du tett på mennesker i et bredt spekter av saker. Du må være profesjonell, glad i å bistå enkeltmennesker, faglig sterk og serviceinnstilt. Du må takle en stor variasjon i arbeidsoppgaver og til tider ett høyt arbeidstempo.

Vi kan tilby
Vi kan tilby den rette personen et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, fleksibilitet og en spennende jobb i en organisasjon i vekst. 

Ved spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt med  

  • advokat Erlend Aarsand, sjef juridisk seksjon, 402 81 018  
  • Monica Holmen, HR sjef, 913 34 128.

SØK HER !

Fint om du oppgir i søknaden hvor du fant denne stillingen!

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

LOGO Helfo
HELFO Tønsberg
Søknadsfrist: 
25.04.2019
LOGO Campbell og Co
Campbell & Co Advokatfirma, Fagernes
Søknadsfrist: 
25.04.2019
LOGO Finansforbundet
Finansforbundet
Søknadsfrist: 
26.04.2019
LOGO Bergen Kommune
Bergen kommune, etat for landbruk
Søknadsfrist: 
28.04.2019
LOGO Økokrim
Økokrim
Søknadsfrist: 
29.04.2019
LOGO Akademikerne
Akademikerne, Oslo
Søknadsfrist: 
01.05.2019
LOGO Campbell og Co
Campbell & Co Advokatfirma, Trondheim
Søknadsfrist: 
01.05.2019
LOGO UDI
Utlendingsdirektoratet, Direktørens stab
Søknadsfrist: 
02.05.2019
LOG Skatteetaten
Skatteetaten
Søknadsfrist: 
04.05.2019
LOGO Riksvåpen
Sarpsborg tingrett
Søknadsfrist: 
15.05.2019
LOGO Spesialenheten Politi
Spesialenheten for politisaker, Oslo
Søknadsfrist: 
15.05.2019
LOGO Riksvåpen
Drammen tingrett
Søknadsfrist: 
16.05.2019