Juristdagen er tilbake

Etter fjorårets korona-avlysning er Juristdagen tilbake i september 

Juristdagen
Det er igjen klart for Juristdagen

Juristdagen 2021 arrangeres lørdag 18. september.

– Det er dessverre forskjell på å ha rett og få rett. Langt fra alle vet hvor de kan få hjelp til juridiske spørsmål eller har råd til å søke tradisjonell juridisk bistand. Mange vet ikke hvilke rettigheter de har. Dette bekymrer oss sterkt, sier president i Juristforbundet, Håvard Holm på forbundets nettside.

Juristforbundet er arrangør av dagen der frivillige advokater og jurister står på stands over hele landet for å besvare henvendelser og spørsmål om juss. Enkle spørsmål besvares på stedet, men like ofte får publikum råd om hvordan de bør gå frem videre og hvor de kan henvende seg.

Fokus på barn og unge

– Juristdagen har i år et særskilt fokus på de mest sårbare og utsatte: barn og unge. I år er det ekstra viktig at jusstudenter, jurister og advokater tar samfunnsansvar, fordi pandemien særlig har rammet barn og unge, skriver Juristforbundet.

Mer informasjon om Juristdagen finner du her