Podcast Trodde NAV skulle være satt og kjedelig

Line Skrenes Sorteberg Jakobsen er seniorrådgiver i NAV. I Juristforbundets nye podkast snakker hun med karriererådgiver Kristin Weholt. Hør alle episodene her.

– Juristforbundets karriererådgivere blir ofte spurt: Hvilke jobber finnes egentlig der ute for jurister? I første sesong av podkasten «På RETT vei» forsøker vi å finne svar på det spørsmålet, forteller coach og karriererådgiver i Juristforbundet, Kristin Weholt.

I den nyeste episoden som ble publisert snakker Juristforbundet med Maria Hessen Jacobsen.

Hessen vant i 2021 Juristforbundets rettssikkerhetspris for sitt engasjement i innsattes rettigheter i norske fengsler.

- Vi ville snakke med Maria om hvordan hun jobber for menneskerettigheter, og kan endre rettstilstanden nærmest over natten med straffesakene sine. Og hvordan tar hun vare på seg selv i møtet med mange tunge menneskeskjebner?

Hør alle episodene her: