Vise­politi­mester går fra Vest til Øst

Ida Melbo Øystese, som har vært visepolitimester i Vest siden januar 2017, går fra 1. juli over som visepolitimester i Øst-politidistrikt

Ida Melbo Øystese (Foto: Politiet)
Ida Melbo Øystese (Foto: Politidirektoratet)

– Vest politidistrikt er en flott arbeidsplass og jeg trives veldig godt som visepolitimester her. Samtidig mener jeg alle ledere bør hoppe på nye muligheter som byr seg. På den måten utvikler man seg og får nye perspektiver.

– Jeg tror jeg har erfaringer fra Vest som vil komme til nytte i Øst, og så skal en jo ikke se bort fra at vi i Vest også kan lære noe av et stort politidistrikt på andre siden av fjella, sier Øystese i en pressemelding fra Vest politidistrikt.

Stillingen som visepolitimester i Øst er midlertidig ut året.

I hennes fravær er Olav Valland utpekt som visepolitimester i Vest politidistrikt. Valland kommer fra stillingen som leder for geografisk driftsenhet Bergen, Sotra, Askøy og Øygarden.

Han har lang erfaring som leder i politiet, blant annet som visepolitimester da han var fungerende leder for avdeling Hordaland under omorganiseringen av politidistriktet i perioden august 2016 til april 2018, heter det pressemeldingen.