Spennende prosedyre­finale for studentene

Benjamin Enok Nilsen gikk av med seieren til slutt

F.v. Maria Hansteen, Benjamin E. Nilsen og Solveig Hodnemyr (Foto: Vibeke Norbye)
F.v. Maria Hansteen, Benjamin Enok Nilsen og Solveig Hodnemyr (Foto: Sverre Frugård)

I finalen i den årlige prosedyrekonkurransen ved Universitetet i Oslo, som ble arrangert torsdag ettermiddag, møtte fjerdeårsstudent Benjamin Enok Nilsen de to andreårsstudentene Solveig Hodnemyr og Maria Hansteen. 

Benjamin Enok Nilsen, som ble veiledet av Selmer, gikk av med seieren i konkurransen foran Solveig Hodnemyr og Maria Hansteen, som ble veiledet av Deloitte.

Maria Hansteen fra Oslo og Solveig Hodnemyr fra Vennesla bestemte seg allerede i fjor for å melde seg på Fagstyrets prosedyrekonkurranse for å sjekke ut om prosedyre er noe for dem, melder Deloitte.

De ble veiledet av partner Anette Fjeld og senioradvokat Knut Skarvang.

– Vi har vært veldig heldige med veilederne våre hos Deloitte, skryter studentene.

F.v. senioradvokat Knut Skarvang, Solveig Hodnemyr, Maria Hansteen og partner Anette Fjeld (Foto: Vibeke Norbye)
F.v. senioradvokat Knut Skarvang, Solveig Hodnemyr, Maria Hansteen og partner Anette Fjeld (Foto: Sverre Frugård)

– Bratt læringskurve

Og skryt får også studentene:

– Solveig og Maria har som andreårsstudenter hatt en bratt læringskurve, men de har tatt til seg råd og innspill og levert når de «står i retten». Det har vært gøy å følge dem fra sidelinjen, og ekstra moro når man ser resultatet av rådgivningen, sier Anette Fjeld.

– Det er inspirerende når vi får studenter som er så skarpe som Maria og Solveig. De har klart å formidle jussen på en veldig god måte til dommerne. Etter tre runder møtte de sin overmann i finalen. Begge parter var veldig dyktige og ikke minst imponerende rolige. Dette lover godt for en videre prosedyrekarriere, sier Knut Skarvang.