Hun er ny leder av Advokatforeningen

Et enstemmig representantskap valgte Siri Teigum, partner i Thommessen til ny leder av Advokatforeningen.

Siri Teigum (Foto: Thommessen)
Siri Teigum (Foto: Thommessen)

Kaare Andreas Shetelig ble valgt som ny nestleder. I tillegg ble Mette Yvonne Larsen, Audun Moen, Stian Trones Bråstein, Ingelin Morken Gundersen og Kristin Hammervik valgt inn som nye hovedstyremedlemmer, melder Advokatforeningen.

Siri Teigum (62) er partner i Thommessen og overtar ledervervet i foreningen etter Jon Wessel Aas.

Hun er Advokatforeningens tredje kvinnelige hovedstyreledere – etter Bjørg Ven og Berit Reiss-Andersen.

Siri Teigum ble partner i Thommessen i 1996 og leder i dag firmaets arbeid med EU/EØS- og konkurranserett, herunder også statstøtterett og anskaffelsesrett. Hun er også styreleder i Folketrygdfondet og styremedlem i Gyldendal ASA.