Begjæringen med krav om stans i ansettelsesprosesser, der det var berammet muntlig forhandling i Oslo byfogdembete, er nå stoppet. 

Stanser begjæring om midlertidig forføyning 

Begjæring om midlertidig forføyning i Vest politidistrikt stoppes.  

Fredag, 11. mai 2018 - 0:00

Politijuristene sendte 17. april en begjæring om midlertidig forføyning til Bergen tingrett – med krav om at ansettelsesprosesser i Vest politidistrikt måtte stanses. Denne ble overført til Oslo byfogdembete og det var berammet muntlig forhandling i saken 14. mai. Partene som skulle møtes var Norges Juristforbund mot Staten.  

Nå stoppes denne begjæringen, opplyser Politijuristene. 

”Begjæring om midlertidig forføyning i Vest politidistrikt stoppes. Partene har i dag blitt enige om å forlik saken av hensynet til arbeidsmiljøet i Vest politidistrikt”, skriver Politijuristene på sin Facebook-side. 

Striden har handlet om at Politijuristene mener det er uholdbare ansettelsesprosesser i Vest politidistrikt. Dessuten har Akademikerne i Vest politidistrikt sendt et varsel til Justisdepartementets varslingskanal om samme tema.De mener at kvalifikasjonsprinsippet brytes og at det brukes ulovlige stillingskoder i stillingsutlysninger - som på grunn av automatisk særaldersgrense utelukker andre enn dem med utdannelse fra Politihøgskolen.   

LES OM INNHOLDET I FORLIKET HER

LES OGSÅ: Går rettens vei for å stanse ansettelsesprosesser i Vest politidistrikt  

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for jevnlige oppdateringer.

Emneord: 

Ledige stillinger:

LOGO Øystre Slidre kommune
Øystre Slidre kommune
Søknadsfrist: 
31.03.2020
LOGO Den Høyere Påtalemyndighet
Nordland statsadvokatembeter
Søknadsfrist: 
01.04.2020
LOGO Fylkesmannen i Agder
Fylkesmannen i Agder, Arendal
Søknadsfrist: 
14.04.2020
LOGO Oslo kommune
Oslo kommune, Utdanningsetaten
Søknadsfrist: 
14.04.2020
LOGO Fylkesnemndene for barnevern
Fylkesnemnda i Oslo og Viken, Oslo
Søknadsfrist: 
19.04.2020