– Vi kommer til å jobbe for å sikre at implementeringen av avtalen ivaretar våre medlemmer på en god måte, lover Kari Sollien (Foto: Akademikerne) 

Sier ja til ny offentlig tjenestepensjon 

– Har fått bred støtte i våre medlemsforeninger, sier Akademikerne. 

Torsdag, 14. juni 2018 - 0:00

Akademikerne, som Juristforbundet er en del av, svarer ja til ny pensjonsordning i staten, kommunene og sykehusene for offentlig ansatte jurister. 

Det betyr at en samlet arbeidstakerside har sagt ja til den nye ordningen som totalt gjelder 800 000 offentlige ansatte. 

– Vi er fornøyd med å nå ha landet et intenst arbeid som er svært viktig for mange av våre medlemmer. Dagens pensjonssystem var nødt til å endres, og det er viktig at vi nå får på plass et system som gir bedre uttelling for å stå lenge i jobb, og som er bærekraftig for fremtiden, sier Kari Sollien, leder i Akademikerne, i en pressemelding. 

– Vi har stått på for våre medlemmer og har sammen kommet frem til en ordning som har fått bred støtte i våre medlemsforeninger. Vi kommer til å jobbe for å sikre at implementeringen av avtalen ivaretar våre medlemmer på en god måte, sier Sollien. 

Regjeringens presentasjon av avtalen  

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for jevnlige oppdateringer.

Emneord: 
Tags: 

Ledige stillinger:

FEE-Påtale finans og spesiallov, Oslo politidistrikt
Søknadsfrist: 
27.05.2022
Universitetet Stavanger
Søknadsfrist: 
29.05.2022
Erfaren jurist, økonom eller revisior, juridisk avdeling i Skattedirektoratet
Søknadsfrist: 
06.06.2022
OsloMet - storbyuniversitetet
Søknadsfrist: 
12.06.2022