– Det er en milepæl og vi skal jobbe beinhardt for å fortsette å vokse, sier leder i Akademikerne, Kari Sollien. (Foto: Akademikerne)

Akademikerne har rundet 200 000 medlemmer 

Akademikerne vokser nå tre ganger raskere enn LO og er nesten like store som YS. 

Fredag, 15. desember 2017 - 0:00

Akademikerne feiret 20-års jubileum i 2017 – og kan på slutten av året også markere en annen milepæl: I desember bikket organisasjonen, med sine 13 medlemsforeninger, for første gang 200 000 medlemmer. 

Akademikerne, som er Juristforbundets hovedorganisasjon, har siden oppstarten for 20 år siden hatt en nærmest uavbrutt vekst hvert år – og vokser nå tre ganger raskere enn LO og er nesten like store som YS. 

– Det er en milepæl og vi skal jobbe beinhardt for å fortsette å vokse. I et arbeidsmarked som endrer seg raskt er jeg overbevist om at det er viktigere enn noen gang å være organisert i en fagforening, sier leder i Akademikerne, Kari Sollien til organisasjonens nettsted

– Det er utrolig viktig med sterke organisasjoner for å sikre et godt arbeidsliv i årene som kommer, sier Sollien og trekker også fram arbeid for høy kvalitet i utdanningssystemet og god tilgang til utdannelse for alle som viktige områder. 

I tillegg til Juristforbundet, består Akademikerne av Legeforeningen, Tannlegeforeningen, Psykologforeningen, Veterinærforeningen, Samfunnsviterne, Samfunnsøkonomene, Tekna, Afag, Lektorlaget, Krigsutdannede offiserers landsforening, Naturviterne og Econa. 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for jevnlige oppdateringer.

Emneord: 

Ledige stillinger:

LOGO Eidsvoll kommune
Eidsvoll kommune, FAMILIENS HUS
Søknadsfrist: 
12.06.2020
LOGO GIEK
Garantiinstituttet for eksportkreditt
Søknadsfrist: 
14.06.2020
LOGO Økokrim
Økokrim, Skatteteamet (Oslo)
Søknadsfrist: 
15.06.2020
LOGO ESA
The EFTA Surveillance Authority, Brussel, Belgium
Søknadsfrist: 
28.06.2020
LOGO Østgård
Advokatfirmaet Østgård DA, Tromsø
Søknadsfrist: 
01.07.2020